Лекція: фрукти в парфумерії

#ПарфКлуб презентує розкішну літню тему: фрукти та ягоди у парфумерії. Розглянемо компоненти, якими «носи» передають у композиціях малину, персики, вишні, порічки або манго, і власне аромати, в яких є або навіть домінує соковитий, їстивний аспект. Плануємо пригощати гостей дивними, цікавими, рідкісними фруктами.
#ПарфКлуб, збираючись на канікули, закриває сезон останньою лекцією, яка присвячена розкішній літній темі, фруктам та ягодам у парфумерії. Розглянемо компоненти, якими «носи» передають у композиціях малину, персики, вишні, порічки або манго, і власне аромати, в яких є або навіть домінує соковитий, їстивний аспект.
Дехто вважає фруктові аромати суто жіночими, а ольфакторні сноби кажуть про такі «компот», натякаючи на несолідну солодкуватість і начебто інфантильність. Спробуємо зруйнувати ці стереотипи і пригостити гостей дивними, цікавими, рідкісними фруктами.
Ведучі:
Ксандра Осініна — парфумерний педагог і ніс незалежної київської марки «Чар-Зілля».
Катерина Бойченко — парфумерна ентузіастка, колекціонерка, психолог.
Субота, 14/08/21, 16:00—19:00
Вартість: 777 грн
Вартість при бронюванні хоча б за 2 доби до початку: 600 грн
Удвох або більше (бронь хоча б за 2 доби до початку): 500 грн
Для студентів парфумерного курсу: 500 грн
#NotBasement, Київ, Нагірна, 15
Будь ласка, бронюйте місця завчасно!
info@basement.kiev.ua
+380503347666