Розклад парфумерних зустрічей

Щотижня Not Basement проводить тематичні парфумерні зустрічі і воркшопи. Перевірений часом і пандемічними випробуваннями лекторський дует Ксандри Осініної та Катерини Бойченко знайомить гостей із парфумерними раритетами та інгредієнтами, знімаючи надуману завісу секретності й заохочуючи сприймати аромати усвідомлено. 

 

14/08/21, субота, 16:00 — Лекція: фрукти в парфумерії

21/08/21, субота, 16:00 — Лабораторна робота: фрукти в парфумерії

 

 

 

Ксандра Осініна — парфумер, педагог, засновниця бренду «Чар-Зілля».

Катерина Бойченко — парфумерна ентузіастка, колекціонер, психолог, членкиня Всесвітньої Асоціації Позитивної Психотерапії.

Присутність двох лекторів із подібним бекграундом дозволяє об'ємно розкрити тему з точки зору парфумера, під кутом парфманьяка і в контексті психології сприйняття запахів. Тривалість зустрічі 2 години, після цього можливе факультативне обговорення. В рамках дискусійного клубу бажаючі можуть поділитися свіжими враженнями і перлинами власних колекцій, задати лекторам питання про парфумерний гардероб або ольфакторну освіту.

Вартість лекцій: 700 грн

За попереднім бронюванням щонайменше за 2 доби до початку: 600 грн 

Удвох або більше, якщо бронювати за 2 доби: 500 грн

Для студентів парфумерного курсу: 500 грн 

Вартість лабораторної роботи: 999 грн

Вартість лабораторної роботи з виготовлення аромасвічки: 1111 грн 

 

Вартість проведення закритої зустрічі в окремий день для групи від 5 до 10 учасників: 4000 грн

Вартість проведення закритої зустрічі на задану тему: 6000 грн Вартість лабораторних робіт варіюється в залежності від цін на матеріали. Парфумерні зустрічі можна рекомендувати всім бажаючим від 16 років, незалежно від рівня підготовки.

 

Заходи проходять камерно, є здоровий баланс між завсідниками і неофітами. Через ретельні приготування заохочуємо попередній запис.

Лекцію можна презентувати хорошій людині під виглядом подарункового сертифіката, електронного або паперового. Вартість стандартного сертифіката 700 грн, він поширюється тільки на лекції, а для лабораторних робіт необхідний спеціальний сертифікат, який теж у нас є. 

Зустрічі проходять по суботах (16:00).

Адреса: Київ, Нагірна, 15

Будь ласка, зв'яжіться з організаторами, щоб забронювати місце, щось запитати або запропонувати:

info@basement.kiev.ua

+380503347666

Схожі статті

Курс «Парфумерний художник»

Ви захоплені світом ароматів і мрієте створювати власні парфуми? Ксандра Осініна, яка пройшла шлях від самоучки до власної парфумерної марки, поділиться знаннями й досвідом. Ксандра працює з парфумерією так, як пише картини. Цей авторський метод вона і продемонструє бажаючим. Ні, вона не навчить вас робити таку парфумерію, яку продають в універмагах і дьюті-фрі, це будуть інші аромати. Створення індивідуальної парфумерії власними руками — ефективна арт-терапія, якою можна займатися навіть у куточку, де є місце для дюжини пляшечок. Автор сподівається успішно пройти з учнями шлях пізнання і на іншому березі зустрітися колегами. 

Далі ...

Вінтажі — не наше життя. Що робити сьогодні з парфумами минулого?

Поки машина часу в розробці, ми знайшли спосіб змотатися в минуле і провести там з користю дві години. 14 листопада Катерина Бойченко відкриє гостям парфумерної зустрічі дорогоцінну вінтажну частину ольфатеки. Таку можливість не запропонує навіть парфумерний музей: ми вирушимо туди, де ніколи не бували, і за допомогою добре збережених ароматів спробуємо вловити флер повільного аналогового життя. З'ясуємо, чому змінилася квіткова палітра, а одеколони й тютюнові запахи схожі на сучасні аналоги. Під сліпих тестів перевіримо, чи можна сплутати вінтаж із нинішньої нішею.

Далі ...

Parfhub 6 лютого: секс чи гендер?

Повертаючись до теми сексу: нарешті найфривольніша парфумерна зустріч року! Навмисно до гендерних свят! Одягайтеся вкрай безсоромно і вульгарно, або зумисно цнотливо, аби на 2 години загрузнути в світі розпусних, хтивих, нешанобливих ароматів. 

Далі ...

Дозвольте порадити

Сертифікат на парфумерну лекцію

Сертифікат на парфумерну лекцію

Not Basement проводить тематичні парфумерні зустрічі і воркшопи. Автори знайомлять гостей із раритетними композиціями і компонентами, заохочують розвивати ольфакторну пам'ять, долучають до усвідомленого сприйняття ароматів. Парфумерну лекцію можна презентувати хорошій людині під вигля..

2 000грн. Без ПДВ: 2 000грн.